11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Sunday, July 03, 2011

Piko Pink kena Rasuk

Assalamualaikum. Hai..

29 Jun 2011, Rabu - Transformers Dark of the Moon keluar beb!!!! tapi gua tak dapat tengok sebab dah full. grrr~ gilak la gua bengang! tapi salah gua jugak sebab datang lambat dalam pukul 2pm baru terhegeh-hengeh nak beli tiket dekat Midvalley. adeh! last-last gua tengok cerita apa ke benda entah ni->Rasuk~ siyes, gua kasi 2/5 bintang je. Agak membazir duit gua jugak la tengok kan, tapi tak apa, bagi kaki wayang macam gua ni gua layan kan je cerita tu sampai habis.

Gua pergi tengok dengan cik Mai sayang dengan dengan dengan...
En. Piko Pink. ;p
Piko pink tak semena-mena kena rasuk dengan gua tengok cerita Rasuk! kesian..hahaaru je~;D
First-first gua jumpa dia ni dolu-dolu pemalu bebenor dia ni. Gua pandang muka dia je gua rasa nak gelak...sebab
bila teringat pasal time kak Izma record video si piko ni cakap dekat kamera masa gua follow wiwit Photoshoot Outdoor dolu-dolu tu sangat kelakar! sebab tersipu-sipu malu... hahahaakx piko..piko..;p

Notahati : Bila-bila free-free nanti kita lepak-lepak dengan cik model kite sekali ye piko. Almaklum, cik model busy kerja.hee Thanx sebab sudi join menghabiskan masa tengok wayang dengan kami piko and teman shopping kejap!(sempat je aku ni kan..hehe) eh,piko ada updated entry baru,pewiiit-'Sepetang di Kuala Lumpur' ;)

4 comments:

Hanisah Sharip said...

x best ke ? rasuk nie

HaNa Hani said...

fuhh....sekbek xpi tgk rasuk lagi
ader gak tingin nakpi tgk
^_^

akiN aMar said...

anis : xlorh..siyes!xbest!;D

akiN aMar said...

hana hani : yup.xyah tgk..baiak tgk cter lain hana..:)