11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Sunday, August 07, 2011

Jom belajar Giatmara!!

Assalamualaikum.
Hai geng~


Hari ni terdetik nak updated blog tapi tak tahu nak updated ape je ye?


Ok. Oleh kerana ada beberapa orang tanya aku, macam mana aku masuk GIATMARA? macam mana nak daftar? kena bayar berapa? kos apa je ada?


Untuk pengetahuan korang, aku pun tak berapa tahu sangat. Korang boleh klik link ni /http://www.giatmara.edu.my/ for more information ok.


Yang aku tahu masuk Giatmara adalah free tapi ada had umurnya jugak. but sekarang aku tak berapa sure la, sebab ade je yang umur 40++ belajar dekat Giatmara tempat aku belajar. hee ;) Kos dekat giatmara ni memang banyak, korang cari je la dekat website nya, apa yang korang berkenan ye.


Selalunya tempoh belajar dekat Giatmara adalah 6 bulan. Selalunya kemasukkan sesi Januari dan sesi Julai. Before masuk korang kena lepas interview dulu la kan (alarh..interview biasa-biasa je;). Masuk adalah percuma dan korang akan dapat elaun RM200 sebulan. Just datang belajar je, sangat untungkan. ^^





dan tambahan..

Aku just nak share tentang beberapa asas penjagaan diri yang kita kadang-kadang lupe :


1. Minum air suam 8 gelas sehari!

2. Cuci muka sekurang-kurangnya 2kali sehari.

3. Gunakan pembersih, penyegar dan pelembap yang sesuai.

4. Makan makanan yang seimbang dan berkhasiat, seperti buah-buahan.


Jaga Diri dan Jaga Kesihatan!!! ^^


10 comments:

Syafiq Salim said...

disamping itu...perlulah bersenam....
jogging or swimming...
ni tuk boy laa terutamanya...
baru badan howttt~~~ hek3x :D

Rtp Farra Arisha said...

malah lebih 8 gelas sehari arisha minum air suam..hha. bagus takkk? ;)

Rtp Farra Arisha said...

malah lebih 8 gelas sehari arisha minum air suam..hha. bagus takkk? ;)

muhamad hanif said...

selain itu, selamat berpuasa ke 8 hari esok yea..



HHAAHHAHA

padle said...

elaun sebulan tu cam tak cukup je......

nak nak plak skang ni nga bulan puase...^^

Mr.B[e]ave[R] said...

thanx tips giat mara..leh la nanti dah umo 40 gi blaja agi..hehe

btw,lepas ni makin ceria n mude la ngan tips diberikan tu..thanks...hehe

LaLaLovy said...

im here from:
@akiN aMar ok what buat sendiri.. talented.. kita tak pandai.. =(

Anonymous said...

nak nombo bole x ???

Anonymous said...

haha

Akin Amar said...

syafiq : yup2! sy setuju..;)

farra : hehe gud2! bagus.. ;)

haniff : hee tq ya :)

padle : haha bersyukur la org kasi belajar free ++ elaun hee ;)

beaver : yup2. most welcome :)

lala : hehe ;)

anon : cet! ;p