11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Wednesday, September 14, 2011

Solekan Siang gua~



Assalamualaikum.
Hai geng~




Tup tap tup tap. dah 2 bulan lebih aku belajar dekat giatmara. Lama jugak la kan aku belajar facial. dan saat yang paling dinanti-nanti akhirnya sudah tiba.


Minggu ni we'll belajar Solekan. Yes! gua suka gila la GILA!!!!hee Gua belajar Solekan Siang, Solekan Malam, Solekan Pengantin, Solekan Tua, Solekan Fotografi dan Solekan Luka. Semua jenis solekan tu we'll dah belajar, cuma Solekan Luka tu je yang bakal we'll belajar esok. Itu la, gua excited nak updated hari ni walaupun tak sempat belajar habis lagi. hee ^^'


Kak Faa


selaku model untuk Solekan Pengantin



Kak Maria


selaku model aku untuk Solekan Siang



cik Akin


selaku model Solekan Siang Kak Maria
( Makeup yang sangat cantik!!! aku suka gila!~;)



Gua malas nak bebel panjang-panjang, ni ade 2-3 keping gambar si jelita-jelita bersama gua. ;)







p/s : banyak lagi gambar-gambar kesayangan gua tapi gua tak ter-upload lagi..<--yang ni semua gambar ehsan HP murah gua. hee ;)


Terima kasih pada pembaca blog senget gua ni. (kalau ada pembaca la..hee) ^^'



2 comments:

haney said...

ekin, nnt hani btunang, ko tlg make up boleh? hehe

Cik Suheela said...

giatmara ada blaja untuk set up spa tak??