Carta Hati Gua.



Assalamualaikum,
Hai geng~



Ingat lagi tak pada video yang dah lapuk ni. Ok sangat tak ingat! hahaha ni video 2 tahun lepas kut. hee ;p



After Midnight - Yuna
*yang gua rosakkan hehee;p


video



Hari tu, time duduk sengsorang tetiba ter-record pulak lagu ni. Tapi tak ada music latar so kantoi! suara gua memang tak sedap. Kalau Najwa Latiff dengar ni boleh menangis. hahaaa Sorry, kalau suara gua buat lu orang sakit telinga yang melampau! hehee;p


(Najwa Latiff memang comel!;)


Carta Hati - Najwa Latiff

tapi di nyanyi semula oleh Akin Amar




Notakecikbloggua : Gua tak habis belajar main gitar lagi. Coz sifu gua asyik skip kelas je. tu yang gitar tersadai dekat atas almari je..hehehee~ ;p



Comments

Far8 budak baik said…
mmg sedap lah suara dy...
=)
kim heeruul said…
lu jumpa najwa kat mane tu ?
akiN aMar said…
far8 : hahaa perli ke puji ni?hee tq..;)
akiN aMar said…
kim : hee dkt pelancaran butik minaz la..;)
w i e t o n l y said…
ekin..asl bibir ko herot merot..haha..tebal nok bibir ko..haha ;p

Popular Posts