11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Sunday, November 20, 2011

Doakan Kak Mas ye kawan-kawan.



Assalamualaikum,



Kak Mas
(http://intoxicated-catastrophe.blogspot.com/)



Aku tetiba baru dapat berita yang sangat mendukacitakan. Arghhh!!!! lambatnya aku tahu...


Chik!! Wawa!!! Tahu tak???!!! Kak Mas masuk ICU dekat Hospital Temerloh!!! Kak Mas accident time konvoi superbike dekat Temerloh, awal bulan Nov tak silap. tapi baru perasan dekat wall facebook Kak Mas hari ni!! Dengar kata accident teruk sampai hati kak Mas terbelah dua setelah mengalami kecederaan yang parah.



Korang tolong doakan kak Mas ye!! Info yang aku tahu serba sedikit...
After accident motor di Termeloh haritu , 3 hari Kak Mas koma, hati Kak Mas terbelah dua, so far dah 3-4 operation dilakukan. Alhamdulilah, Kak Mas dah selamat keluar dari bilik pembedahan. Hati Kak Mas berjaya dijahit semula tanpa ada sebarang kecemasan sewaktu pembedahan dan jahitan di dahi dah di kemas kan.


and I just found this news from mama Kak Mas yang aku terbaca dekat wall facebook Kak Mas :

One of masilla's prof came last night. He looked at mas's record and said that eventhough ubat bius dah habis dimasukkan dalam badan mas, mas berkemungkinan mas dalam dalam tidur nya, dan bila dia dah "penat" tidur, dia sendiri akan bangun, & tak perlu kita nak kejutkan dia..



So, sama-sama lah kita berdoa kepada Allah, semoga Kak Mas cepat sembuh ye!


Ya ALLAH Ya Tuhanku, KAU yang Maha Mendengar lagi Maha Mengasihi....KAU berilah kekuatan buat Normasilla Ponijan dan keluarga untuk mengharungi Ujian ini....


Amin amin yarabbal alamin.



#Kak Mas, kakak yang kerja dekat PNB. Aku kenal t
ime aku praktikal dekat sana awal tahun 2010. Kakak satu jabatan dengan Chik and Wawa. Kak Mas sangat baik orangnya dan sentiasa ceria. ;')





♥Kak Mas kate kitaorang macam Alvin and the chipmunks.heee♥




Ini time last day kitaorang praktikal. Kak Mas bawak makan dekat Sungai Wang ^^




♥Mr.BEAN from kak mas. Kitaorang dapat sorang satu. Thanx Kak Mas!!! bak kata Chik, SAYANG Kak Mas ketat-ketat..;♥



Notahatigua : Kak Mas!!! saya tahu kak Mas kuat. Fighting ok! Semoga Kak Mas terus bertahan. Kak Mas, cepat sembuh tau. Semua orang rindu Kak Mas, Hassan(kereta Kak Mas) pun rindu Kak Mas tau. Tak ada orang nak bawak Hassan jejalan dah. Get well soon ok. Sayang Kak Mas!!! :''(



7 comments:

nadiah said...

Semoga Allah beri kekuatan pada kak mas..

kim heeruul said...

semoga dia baik2 saja.amin

stOry AiNa said...

doakan terbaik untuk dia ... insyaAllah,

Anonymous said...

hye, everyone hope that she will awake soon... every one praying for her every single second.. today, kak mas's 30th birthday... everyone miss her. so do i.. read her post on her birthday last year... doa semoga panjang umur... doa tu saya titipkan untuk die hari ni... di hari lahir die...

akiN aMar said...

thanx korang sume..doakan yang terbaik utk kak Mas ye..

intoxicated-catastrophe™ said...

kak mas sayang kamu jugakkkk!!!!! muahhhh!!!!

Kikien Omar said...

k . mas : Alhamdulillah kak mas dah makin sihat.. sayang kak Mas!! ^^