11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Tuesday, November 22, 2011

Sesuci Cinta Bidadari



Assalamualaikum,
Hai geng~



(akin vs. sesuci lebaran)



Hari ni gua isytiharkan "Sesuci Lebaran" memecah carta budak paling gile dan kelakar.
Mana taknya, Sesuci Lebaran ni boleh pulak duduk sorang-sorang lepas tu gelak sorang-sorang lepas tu gua dengar dia cakap kuat-kuat "lu mali sini! lu mali sini! lu mati!!(sleng ah cai). Lepas tu duk ngekek gelak sengsorang. gile tak gile tu wa cakap lu!!



tak habis dekat situ je, ade lagi sambungan "..zira! ira! kena buang kerja, sebab curi pengcungkil gigi! (erk~ dia ajuk show nabil time maharajalawak-time tema muzikal) lepas tu sambung ngekek sengsorang lagi.hahahaakx sah!sah! memang gile!


Lepas tu ada lagi dia ngekek kan tu, kali ni pasal show SEPAH pulak. "blablablaaa..kau diam Peah! Kau diam Peah!" erk~ bahahhahakx turn gua pulak mengekek gelak! hahahhakx kelakau giler si Sesuci Lebaran ni. ;p *sampai gua pun ter-berjangkit hahaa



Kelakau la Sesuci Lebaran ni, boleh pulak tu duduk menggila sengsorang dan dia ni memang suka bermain dengan perasaan sendiri dari apa yang gua perhatikan. Bestnya kalau gua jadi Sesuci Lebaran sebab hidup takkan pernah sunyi, dalam kepala ada je benda yang boleh buat hati sendiri terhibur. hahahaa ;p




Notakecik : Bhahahakx Sesuci Lebaran ni, nama yang gua bagi dia semperna nama facebook dia yang sangat unik iaitu Sesuci Cinta Bidadari. perghh!! tak menahan..bhahahahakx ni pun dia tukar nama facebook Sakura Putih pulak. Esok-esok Teratai Bunga di Tasik Madu pulak kot. hahahaha;p Gua suka kawan Lin! dah la cantik, kelakar pulak tu.(milo ais satu tau lin!hee) lima puluh sen~ lima puluh sen~ erk~gua pulak ter-berjangkit.haha;p



6 comments:

kim heeruul said...

hang memg pndai make over..hihi

akiN aMar said...

erk~ hahaa tu plak yg lu komen..;p

LeeaDeana said...

cantik !

kim heeruul said...

btw, gua dah tersilap pilih..
menyesal kenal dgn fara..

akiN aMar said...

leeadeana : hahaa nway tq.;)

akiN aMar said...

kim : erk~ dia buat apa dkt lu kim?..