11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Wednesday, November 16, 2011

Sunrise itu beautiful.



Assalamualaikum,
Hai geng~



(budak poyo~hee ;)


Gua nak cerita pasal benda yang dah basi boleh??
13 Nov 2011, Ahah hari tu gua and the geng. erk~ gua, Syafinaz Hamdan and Acop telah menyerang Bukit Broga dengan jayanya. Trip kali ni, special sikit sebab buat pertama kalinya gua nak pergi tengok matahari terbit tu. bestnya~ hee



Dan buat pertama kalinya gua terpaksa dan memaksa diri untuk bangun tidur pukul 4 pagi. ok syafinaz gerak gua pukul 3.30pagi .hee ngantok giler kot!



Bukti gua ngantok adalah, time balik broga tu memang gua dah tumbang dekat seat belakang la kan tanpa mengendahkan suara-suara berborak. hee Itu pun gua terjaga bangun-bangun terus karoake! hahaa gile la gua kan! *dah la suara katak panggil hujan.hee;p



dalam panjat-panjat ni pun gua sempat sebat sandal 2 pasang dekat tesco kajang, hehee *time kitaorang pergi makan. #best nya ada sandal baru~ ;)



*gambar poyo lagi. hee ;)


muke budak selenge, tak pakai makeup.
kantoi jerawat bersepai. hee;p



*faktor gua pakai spec kali ni adalah untuk menutup mata sembab gua ni.
Saya rasa mata saya tak sepet tapi mata saya kecik je kan kan kan..hee ^^'




Notakecilblog : Terima Kasih Syafinaz bawak saya pergi tengok sunrise cantik. dan terima kasih jugak kera menjadi photographer saya. hee Apa-apa pun gua berpuas hati dengan trip kali ni. BEST!!! ^^



3 comments:

kim heeruul said...

pi broga tak ajak..hihi

akiN aMar said...

kim : hee lu kan kerja..;)

akiN aMar said...

kim : hee lu kan kerja..;)