11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Saturday, December 31, 2011

Penutup 2011


Assalamualaikum,
Hai kawan-kawan.



Ok. Sebagai penutup 2011 kikien sajikan korang dengan gambar-gambar photoshoot haritu dengan cik wiwit and en. boyfriend dia. ^^ Yang kikien ada bagitahu dekat entry ni Disebalik Tabir Cinta Arjuna hari tu kan. ;)



So let's enjoy the picture :














Yang bawah ni, aku edit sendiri so tak berapa cantik. hee ^^










Notakecil : Semoga Wiwit Suppriyatna dan Izham Nordin kekal hingga ke anak cucu cicit. Cepat-cepat kahwin ye! Amin. hee Picture yang sangat cantik ni dari http://duniakanjopang.blogspot.com / fb Rahman Shah. ^^


6 comments:

maira said...

gambar semua lawa lawa. Selamat Tahun Baru (:

fadhlinaafifah said...

kikien email gambarrrr :D

Wanie said...

Kin! ni yg wat org jeles ni.. huhu. Pape pun have a great day ahead ^^. Take care yep =)

haney said...

bestnya! tak ramai ke kat pullman? selalu nya kalau weekends, ramai gila amek gmbr kt situ

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

Kikien Omar said...

maira : hehee tq dear.... slamat thn baru gak !!^^

fad : hehee nnt ye yunk akak email.^^

wanie : heheee alolorh..pe nk jelez nya yunk..nway tq. u 2 ya!! miss u! ^^

honey : ehehee agak ramai gak la yg photoshoot..hehe

pari2 : ^^