Penutup 2011


Assalamualaikum,
Hai kawan-kawan.



Ok. Sebagai penutup 2011 kikien sajikan korang dengan gambar-gambar photoshoot haritu dengan cik wiwit and en. boyfriend dia. ^^ Yang kikien ada bagitahu dekat entry ni Disebalik Tabir Cinta Arjuna hari tu kan. ;)



So let's enjoy the picture :














Yang bawah ni, aku edit sendiri so tak berapa cantik. hee ^^










Notakecil : Semoga Wiwit Suppriyatna dan Izham Nordin kekal hingga ke anak cucu cicit. Cepat-cepat kahwin ye! Amin. hee Picture yang sangat cantik ni dari http://duniakanjopang.blogspot.com / fb Rahman Shah. ^^


Comments

maira said…
gambar semua lawa lawa. Selamat Tahun Baru (:
fadhlinaafifah said…
kikien email gambarrrr :D
Wanie said…
Kin! ni yg wat org jeles ni.. huhu. Pape pun have a great day ahead ^^. Take care yep =)
haney said…
bestnya! tak ramai ke kat pullman? selalu nya kalau weekends, ramai gila amek gmbr kt situ
Kikien Omar said…
maira : hehee tq dear.... slamat thn baru gak !!^^

fad : hehee nnt ye yunk akak email.^^

wanie : heheee alolorh..pe nk jelez nya yunk..nway tq. u 2 ya!! miss u! ^^

honey : ehehee agak ramai gak la yg photoshoot..hehe

pari2 : ^^

Popular Posts