11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Monday, January 23, 2012

Conteng-Conteng di KLCC.



Assalamualaikum,
Hai geng~



Ok. ini cerita berhabuk sikit. Minggu lepas gua ada keluar dengan sorang awek cun. Yang pada padangan gua, dia memang cantik makeup ataupun tak. Dikesempatan tu, memang dah lama gua nak conteng muka dia. So apa lagi, conteng jangan tak conteng la kan, dan lihatlah sendiri hasilnya. cewah gitu~ heheee C&C diperlukan kalau sudi. tapi saya budak baru belajar, so maybe tak sehebat mana hasil makeup saya. hee ^^



eh2, ini bukan dia. Ini gua, si budak comot! hee ;p



Katakan TAK NAK pada ROKOK!!!
eh2, ni bukan iklan rokok harap maklum. hehee ;p



cer teka, cer teka siapa dia??!~



dia juga merupakan seorang blogger..



tadaaa~ lu orang kenal tak?? ni la Fiera Pirot.
gua keluar dengan retis ni!!! hee ^^'


So alang-alang gua dah makeup Fiera Pirot, kitaorang apa lagi, berphotogedik la sekejap. Feeling-feeling model and photographer sekejap kan. hee So let check it out~

MUA : AkinAmar
Photographer : AkinAmar
Model : Fiera Pirot
Location : KLCC








* ni muka teruja fiera ni, lepas kena makeup. hehheee ;)




Best2!!! dapat conteng muka fiera!!! heheee lepas ni kalau ada kesempatan kita conteng-conteng muka fiera lagi ye!! #kalau sudi. hehee


Dalam pada tu jugak, gua sempat la bawak balik hasil, sandal sepasang! hee Wah!!! ikot hati memang gua nak shopping bebanyak lemon!! tapi ongkosnya ngak banyak dong..hehee fiera! nanti lain kali kita keluar shopping banyak-banyak lemon pulak k! hee ^^'



Notakecil : Minggu ni! Kak Zira Ziejoera Shantek Kahwin dengan Sapit Ziejoera Ensem!!!!! best kot kahwin!!! hehee gatai~ ;p Minggu ni jugak gua terlepak dengan Mas and Myung. hee nanti la gua updated kemudian k. ^^


2 comments:

Seneorita Baharin said...

nice photoshoot!...gambar2 yg ditngkp sumanya chantek2...good job! ;)

Kikien Omar said...

seneorita baharin : hehee thanx dear..ni sesaja je..xde keje. hee;)