Sayang.



Assalamualaikum,
Haiii geng~



*menaip sambil menyanyi-nyanyi lagu Ombak Rindu-Adira&Hafiz

Sorry kalau gua dah jarang updated blog. huhuuu disebabkan line yang lombab tahap unta membuatkan mood gua ke laut sikit untuk updated entry baru. Lagipun tak ada cerita-cerita best yang boleh gua story dengan lu orang.

Hurm, cerita terbaru yang gua boleh share; dia tak reply mesej gua beb. gua paham siapa la gua ni kan. #okterimakasih. (padahal dia dah tidur!)

Inilah kehidupan seorang gadis mental macam gua ni, semua kisah-kisah mental je yang akan keluar nanti. tu gua malas nak updated entry tu. sangat tak paham kan dengan diri sendiri gua ni?? aish~

Jom layan video balas yang ngekngok ni! haha shengal je. ;p






Notakecilblog: Semalam gua keluar dengan sorang awek blogger cun, nanti gua updated kemudian k. adios amigos~ hee ^^'


Comments

kim heeruul said…
tak dapat tgk video tu..
line slow.. =(
btw cepat la update yg lu dating dengan blogger tu.. nak tgk gak cun nya.. keh keh keh..
Kikien Omar said…
kim : owh.yeke??it's ok..
nextime kne tgk k!! kelakar video tu..hehehe;p

wah2..gua rasa lu knal blogger tu..nnt2 la gua post entry psl tu k..hee ^^'

Popular Posts