Busy banyak,

Assalamualaikum,
Hai korang..



Sorry sesangat semenjak bermenjak ni, gua agak busy sikit. eh tak, busy banyak dari sikit. Sampai tak tersempat nak updated apa-apa. Busy dengan macam-macam, dengan kerjanya lagi.


Sepanjang bulan March ni, setiap minggu ada je kenduri kahwin yang perlukan khidmat flower girls macam gua ni. ehem2~ perasan je lebih! hehee


Kepada yang join CONTEST gua, gua ucap terima kasih banyak-banyak. InsyaAllah dalam akhir bulan March or awal bulan April gua akan umumkan pemenangnya ok? Sorry sekali lagi kalau buat korang tertunggu-tunggu penuh debaran yang membuak-buak. hee ^^





a lot of LOVE,

AkinAmar

Comments

aira menunggu..hari2 jenguk..padahal peluang nak menang tipis je..ahaks!nsib baik bgtahu awal2..
eszyamin said…
saya nak menang saya nak menang..chehh terus kamu tak pandang saja nanti..kih3
eszyamin said…
saya nak menang saya nak menang..chehh terus kamu tak pandang saja nanti..kih3
eszyamin said…
saya nak menang saya nak menang..cett..terus tak pandang saja kamu nnti...heww~~~ hik3
saya_arief said…
cantik betei pengantin..
:)
all the best kepada peserta.
cPenglipur said…
tolonglah menangkan aku...

Popular Posts