11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Friday, April 13, 2012

The Winner of "Best Photo Contest"


Assalamualaikum,
Hai geng~


Sory, sory, sory, sorry sangat coz gua lambat updated pasal contest ni, kalau ada yang mula berprasangka buruk tetang gua tipu ke apa ke kan, baik padam kan awal-awal ok niat tu, nanti buang pahala korang je karang.hee 

Agak ramai jugak la yang join, gua aspek dalam 20-30 je yang akan join, last-last 133 orang blogger yang join contest ni. Tq! Tq! Tq! !bagi yang sudi join dan support contest gua ni ok. Sayang korang la! ;)  

Ok tanpa membebel panjang lalu membuang masa gua pun tak sabar nak umumkan pemenang pertama ni dan 5 orang lagi pemenang yang bakal mendapat topup RM10 setiap sorang dan dan  dan seperti yang gua janjikan gua ada 5 hadiah saguhati lagi untuk 5 orang peserta lagi.



TEMPAT PERTAMA :





5 PESERTA YANG BAKAL MENERIMA TOPUP RM10 SETIAP SEORANG :


  











4 HADIAH SAGUHATI :











 SAGUHATI, PESERTA PERTAMA YANG JOIN CONTEST NI :




TAHNIAH PADA YANG MENANG!!!

Ok. Walaupun hadiah tak ada la hebat mana pun, hope korang semua berpuas hati la ye dan teruskanlah support blog gua yang tak seberapa ni. Tq a lot semua!! Muaaahx ;* 

Kalau korang nak tahu, 4 orang juri telah gua import khas untuk contest ni termasuk gua, Nadiah, Firdaus dan Ali. Bagi yang menang tu mintak korang tolong emailkan dekat akin_amar@ymail.com, korang punya contact number untuk senang gua roger2 ok. ^^


NotaBlog : Allah suka orang yang bersedekah tapi Allah lagi suka orang miskin yang bersedekah. Sekecil mana pun kita beri pada orang, InsyaAllah kita akan sentiasa dimurahkan rezeki. :)


4 comments:

saya_arief said...

tahniah2.

Nida said...

Wah... macam nak nangislah... suka sesangat. Thanks Akin dan juri-juri yg lain kerana pilih gambar keluarga akak sebagai pemenang pertama.. sayang anda semua.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima..:)

fuf323@gmail.com

bype (bylapearl) said...

ada gambar saya :D
Ya Allah syukur alhamdulilah..huhu walaupun tak menang first place..

saya dah hantar details (:

nurnabilapearl@gmail.com

cPenglipur said...

yeah!!! ada jugak gmbr saya ye...
ini email saya. syedacle131196@gmail.com
Saya dah sent details.
makase kak...