11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Saturday, June 02, 2012

My Convocation Day!!!



Assalamualaikum,
Hai geng~



Yeaa!!! Saya dah konvo! Saya dah konvo!!  (erk~ perlu ke ulang 2 kali?!) ok perlu! hehe ;p
Tanggal "22hb MEI 2012", saya Nur Asyikin Binti Omar adalah Graduan Diploma Pengajian Perniagaan(Pengurusan), Politeknik Shah Alam.
YEAAAAA!!!!!!! *lagi


Tak terkatalah kan betapa perasaan aku sangat bercampur-baur pada ketika dan saat itu. Gembira sangat-sangat, syahdu, terharu semua ada lah! Gembira sebab finally aku telah berjaya menamatkan pengajian selama 3tahun dengan penuh liku-like kehidupan gitu kau!cewah~hee Dalam 3tahun tu macam-macam benda dah jadi, dengan belajar assigment group semua, kawan-kawan lagi, dengan cinta yang tak kesampaian lagi, lagi dan lagi. ok stop! Hurm, and lepas ni mesti tak dapat jumpa korang dah kan..huhuu bukan tak dapat tapi payah. Tapi lumrah kehidupan, setiap pertemuan ada perpisahan. Wargghhhhhhhh!!! sedihnyaaa huhuu :'(


Apa-apa pun TAHNIAH untuk korang semua yang konvo. Pada semua kawan-kawan Perdagangan, Elektrik (especially geng2 nyah & Kekek Saya! *ops~tersaya pulak! aku pasti rindu nak tengok kau tersipu-sipu malu kekek! hehee ;p ), Awam (kepada semua kawan-kawan Sepang yang seangkatan & En. Apek jual kangkung!), Mekanikal (Nabil Fikri! *ok, kawan Meki saya sorang je hee) dan lagi kawan-kawan PRS. dan semua yang mengenali atau tidak mengenali diri ini. Peace yo! ^^


Dah la, bosan dengar aku membebel penpangjang kan! so jom usha gambar konvo saya!! hehee YEAAA!!! *mood excited ;p


Sehari sebelum konvo! hari time raptai ni..
Kitaorang ramai-ramai budak kelas DPM lepak KFC. Best!!
*malangnya gambar ramai-ramai telah berjaya dihapuskan oleh Shah. haru~ tp tak apa kesilapan teknikal dimaafkan. hee ;)


 



 Next, hari bersejarah saya, 
22hb Mei 2012!

Mak Saya. :)
 
Abah Saya :)
  
 
 Efa Saya :)

 Wiwit Saya :)

 Chik Saya :)

 Piqa Saya :)

 
 Te'are Saya :)

 


 *Mereka keceriaan saya!! ^^
.Unggu band di hati.

 
*muka semua maintain happy sengeih-sengih walaupun semua tudung kemek-kemek sengak ubi! hehe ;)





Last but not least,

CONGRATULATION!!!!!!!!!

 Sayang korang semua, memory kita 3 tahun aku takkan lupa sampai bila-bila!!
Nanti aku mesti akan cerita balik kat anak-anak aku pasal korang!! hehe
Doakan jodoh aku sampai cepat ok sayang-sayang semua!! 
*Mood gatai ^^



a lot of love,

AKINAMAR
...............................