Bukit Tabur | Picture

Assalamualaikum.
Hai geng.,

Hari tu kan aku ada story-story pasal aku pergi Bukit Tabur dekat entry ni "Bukit-tabur-jumpa-blogger-lagi"(klik for more info ya). dan ni antara gambar-gambar yang ada dalam simpanan buat setakat ni.

Just enjoy the picture k! ^^


Dari kiri : syafinaz hamdan, fikri nazir, kamal kom, akin

view dari atas east bukit tabur.

muke budak selenge..;p




tempat yang kami salah naik tu. ;p

teka-teka, mana satu kasut saya??!~hee ;)






rendam kaki dalam sungai. best! ;)


giler sembab mata saya =.='

iklan colgate jap!hee :p


Penggembaraan kali ni buat aku agak sikit teruja..hee lepas ni leh la ikut kamal pergi panjat GUNUNG lak ye kamal?..sila cakap boleh ye!!hee :D

Credit Picture : Kamal Kom

P/s : Memang gambar aku je banyak sebab gambar lain semua ada dekat kamal lagi.hee PEACE! ^^'V

Comments

kaizen said…
cam best jer cik akin...
fierapirot said…
wahh lawanye picture..=)
akiN aMar said…
kaizen: hee mmg best pun la!!try la naik bukit tabur..;)
akiN aMar said…
fiera : hehee tq2..gmbr je ke lawa?..hee;D

Popular Posts