11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Friday, July 08, 2011

Bukit Tabur | Picture

Assalamualaikum.
Hai geng.,

Hari tu kan aku ada story-story pasal aku pergi Bukit Tabur dekat entry ni "Bukit-tabur-jumpa-blogger-lagi"(klik for more info ya). dan ni antara gambar-gambar yang ada dalam simpanan buat setakat ni.

Just enjoy the picture k! ^^


Dari kiri : syafinaz hamdan, fikri nazir, kamal kom, akin

view dari atas east bukit tabur.

muke budak selenge..;p




tempat yang kami salah naik tu. ;p

teka-teka, mana satu kasut saya??!~hee ;)






rendam kaki dalam sungai. best! ;)


giler sembab mata saya =.='

iklan colgate jap!hee :p


Penggembaraan kali ni buat aku agak sikit teruja..hee lepas ni leh la ikut kamal pergi panjat GUNUNG lak ye kamal?..sila cakap boleh ye!!hee :D

Credit Picture : Kamal Kom

P/s : Memang gambar aku je banyak sebab gambar lain semua ada dekat kamal lagi.hee PEACE! ^^'V

4 comments:

kaizen said...

cam best jer cik akin...

fierapirot said...

wahh lawanye picture..=)

akiN aMar said...

kaizen: hee mmg best pun la!!try la naik bukit tabur..;)

akiN aMar said...

fiera : hehee tq2..gmbr je ke lawa?..hee;D