Wiwit Happy Birthday.

Assalamualaikum. Hai.

Hari berganti hari, masa berganti masa tapi itu bukan penghalang untuk aku updated entry ni. Entry Khas ni! walaupun agak kelewatan! Peace! ^^'V
(Kad ni aku buat sendiri tau! betapa rajin dan kreatifnya aku kan kan kan! sila cakap kan jugak~ hehe;)

Tanggal 28 Jun 1990 lahirnya seorang bayi comel di bawah ini yang diberi nama Wiwit Suppriyatna Norfin Firmalis iaitu selaku cik model saya--> Photoshoot Majalah Akin
Selamat Hari Tua Wiet!
Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa di berkati Allah SWT. LOVE YOU! Muaaahhhxxx~
(dari kiri : wiwit, akin, eifa)
Pada 26 Jun 2011 di Times Square, Yeah! finally, i meet my sayang-sayang! gue kangan bangat sama kamu dua deh! kitaorang shopping,shooping , tengok wayang sama-sama, shooping lagi dan lagi! best! best! yang lagi bestnya adalah cik wiet baik hati belanja kami tengok wayang sempena baru dapat gaji. Yeah!!!~ suka! suka! thanx wiet! ini yang nak keluar hari-hari dengan kamu ni. hehehee ;p dan kami tengok cerita ini..
3 2 1 CINTA!
mula-mula aku ingat cerita ni biasa-biasa je tapi bila dah tengok superb! aku rasa best jugak la! banyak kelakar and banyak sedih jugak la, sampai boleh menitiskan airmata gua. cis! hilang macho beb~ so tak rugi la kalau tengok! best! hehee;) and
time to shopping!!
siyes! aku suka shopping dengan diaorang. sebab best sangat! sampai pengaruh aku untuk beli macam-macam-macam-macam! hee;) tapi tapi
tapi still tak boleh lawan besday gurlz shopping la kan..hehee;p (ops!terlebih sudah~)
gila banyak wiet shopping mak cakap kau nyah! katanya nampak banyak sebab sekali dengan hadiah yang aku bagi.. no no no memang banyak kau shopping la dear~;)
and with cik eifa cumil! dia paling sikit shopping tapi sama harga dengan total benda yang aku beli (mahal!). Aku ingat lagi dolu-dolu time zaman belajar, aku selalu pau eifa belanja. hehee bila pulak aku berkesempatan belanja kau kan eifa? nanti-nanti la ye, bila-bila aku kaya k. hee;D

and lagi satu...aku sangat tak suka pakai heels!!! sebab nampak aku sangat tinggi tahap unta dan nak lari susah..tapi pakai jugak! hee;)

and memang sangat tak puas shopping kot dengan diaorang! sebab kami kesuntukan masa. frust! frust! tak apa la, kita kumpul duit banyak-banyak nanti shopping lagi ye! yea!!suka~ hehee (aku mental!;)
Last but not least, this is handmate from me to my sayang-sayang. Tak cantik sangat sebab aku yang buat tapi comel gak la kan. hehee sempat lagi puji diri sendiri;)

Notahati : nanti kita keluar lagi tau korang! Lap korang dua! Muaaahxx~^^

Comments

shopping sakan yaa.
anyways, happy birthday to ur friend.
u guys nampak sgt close! :))
akiN aMar said…
farra : hehee yup2..hobi tu! tq dear..yup!my bestfriend forever..:)

Popular Posts